Woning verhuren, Breda

Verhuren.

Uw woning verhuren in Breda?

Wilmo Wonen regelt het! Uw woning verhuren in Breda word u al verhuurder gemakkelijk gemaakt door de service van Wilmo Wonen. Snel een woning verhuren in de regio Breda door een expert uit de buurt?

U bent welkom!

Advies.

Twijfel over uw huurprijs of contractvorm?

Wilmo Wonen helpt u uw woning verhuren! Doormiddel van een adres en foto’s is het al mogelijk om een advies te geven over uw huurprijs. Wilmo Wonen werkt ook samen met juridisch adviseurs zodat het ook mogelijk is om u te adviseren over het optimale huurcontract.

Lees hier hoe Wilmo Wonen u kan helpen

Mogelijkheden.

Waar kan Wilmo Wonen mij mee helpen? 

 • Volledige verhuur
  • Verzorgen fotografie
  • Plaatsen en schrijven advertenties op verschillende platformen
  • Verzorgen bezichtigingen
  • Vinden van de optimale kandidaat
  • Opstellen/aanpassingen huurcontract
  • Sleuteloverdracht
  • Eerste contactpunt huurders
  • Onderhoud/technisch beheer woning door uitgebreid netwerk professionals
  • Financieel beheer inclusief mogelijkheid tot beleggen positieve cashflow

Kortom: Alles is mogelijk omtrent de verhuur van uw woning!

Woningen.

Kan ik mijn woning verhuren via Wilmo Wonen? 

Het is bij Wilmo Wonen mogelijk om alle types woningen te verhuren.

Specialiteit van Wilmo Wonen:

Verhuur van appartementen

Natuurlijk is het ook mogelijk een studio, kamer of eengezinswoningen aan te bieden. Of u als verhuurder nu op zoek bent naar een kandidaat voor een korte periode of juist voor een langere periode, Wilmo Wonen staat voor u klaar!

Huurders.

Hoe vind ik een geschikte kandidaat voor mijn huurwoning? 

Het uitgebreide filter systeem van Wilmo Wonen voor het vinden van de juiste huurder maakt het mogelijk om de juiste kandidaat te plaatsen bij ieder type woning. Omdat Mike al jaren zijn eigen woningen verhuurt weet hij als geen ander hoe hij de perfecte kandidaat voor uw woning moet vinden. De kandidaten bestaan voor 95% uit particuliere zoekende huurders door volledig gescreend worden door het speciaal ontwikkelde filtersysteem van Wilmo Wonen.

Bezichtigingen.

Hoe werken de bezichtigingen? 

Mike neemt persoonlijk contact op met iedere potentiële kandidaat en voert zelf ook de bezichtigingen uit. U heeft dus na ondertekening geen enkele omkijk meer naar de situatie. Omdat alles door één persoon wordt geregeld heeft u als verhuurder maar één contact persoon met de juiste kennis van zaken.

Kosten.

Kosten verhuren woning, Breda

Wilmo Wonen hanteert een vanaf prijs vanaf €700,- per woning. Iedere woning is anders en dus de kosten van de verhuur van de woning ook. De kosten van de verhuur van woning kunnen laag blijven omdat Mike vanuit huis opereert en dus geen kosten maakt aan dure panden, auto’s en personeel.

Een echte No Nonsens aanpak!

Contact.

Vragen? Stel ze gerust!

  Bijlage:

  Wat klanten zeggen.

  Wilmo wonen heeft de verhuur van mijn woning volledig uit handen genomen. Wegens emigratie was ik zoekende naar een betrouwbare partner wie mij hierin kon ontzorgen. Gezien het feit dat dit mijn eerste verhuur betrof kon ik expertise goed gebruiken. Deze werd dan ook op alle fronten geleverd.

  Alvorens ik op het vliegtuig stapte, heb ik aan Mike een sleutelbos en contactgegevens overhandigd en het verzoek gedaan om het hier in Nederland voor mij te regelen.

  Van het plaatsen van een nieuwe keuken, het nemen van de objectfoto’s, het organiseren van de advertenties, bezichtigingen en de verhuurovereenkomst tot aan het realiseren van een aanzienlijke vermeerdering van mijn cashflow door middel van belleggen.

  Kortom het was mij iedere cent waard, of eigenlijk alleen maar geld opgeleverd!

  N.T.R. de Hoogd, particuliere investeerder