Mogelijkheden verhuur woning Breda

Fotografie.

Waar let ik op tijdens het fotograferen van mijn woning? 

Fotografie is misschien wel het allerbelangrijkste tijdens het verhuren van een woning! Een beeld zegt namelijk meer dan 1000 woorden.

Mike is gespecialiseerd in de fotografie van woningen die verhuurt moeten worden.

Wat vind de potentiële kandidaat belangrijk om te zien? Waar kijkt een potentiële kandidaat naar? Vragen die Mike goed kan beantwoorden en kan invullen voor u!

Teksten.

Plaatsen en schrijven advertenties op verschillende platformen is één van de dagelijkse bezigheden van Wilmo Wonen om een woning perfect aan te bieden.

Er zijn een aantal punten erg belangrijk tijden het verhuren van een woning, dingen die Mike goed weet te benoemen en het aantal vragen van de potentiële kandidaten enorm zal verminderen.

Bezichtigen.

Wilmo Wonen neemt natuurlijk het werk van het verzorgen van de bezichtigingen uit handen. Tijdens de bezichtiging observeert Mike de kandidaten, stelt de juiste vragen en tast af wat de intentie van de kandidaten is.

Iedere woning verdient namelijk de perfecte kandidaat!

Kandidaat.

In navolging van de bezichtiging presenteert en adviseert Wilmo Wonen de beste kandidaten aan de verhuurder.

Natuurlijk wordt deze stap eerst goed overlegd aangezien een vertrouwde kandidaat het allerbelangrijkste is voor de verhuurder.

Omdat Mike de bezichtigingen zelf uitvoert kan Mike u ook voorzien van het beste advies.

Huurcontract.

Huurcontracten zijn één van de specialiteiten van Wilmo Wonen. Door een nauwe samenwerking met juridisch adviseurs gespecialiseerd in het huurrecht is het mogelijk om contracten op maat te laten maken.

Sleuteloverdacht.

Voor de kersverse huurders is dit natuurlijk een momentje!

Wilmo Wonen zal bij de ondertekening nog een kleinigheidje te verzorgen en zorgen dat de kandidaat gelukkig de sleutel in ontvangst neemt!

Nazorg.

Wilmo Wonen zal zolang het appartement door Wilmo Wonen is verhuurd als eerste contactpunt voor de huurders fungeren. Dit neemt een hoop werk uit handen bij de verhuurder.

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van het uitgebreide netwerk professionals voor onderhoud en technisch beheer van uw woning. Dit kan voor simpele klussen zijn als een kraan vervangen maar ook voor volledige renovaties van de woning zoals stucwerk, nieuwe elektra, vloerverwarming etc.

Financiën.

Tenslotte is het ook nog mogelijk om het volledige financiële beheer uit handen te nemen.

Omdat Mike al jaren voor zichzelf de positieve cashflow positief belegt is het mogelijk hier ook gebruik van te maken.

U krijgt hiervoor:

 • Niet zelf achter uw geld aan gaan;
  • Wanneer een kandidaat te laat betaald worden er direct een herinnering gestuurd.
  • Ook juridische conflicten kunnen in combinatie met Wilmo Wonen uitgevochten worden.
 • Eigen rekening in beheer Wilmo Wonen;
  • Rendement op het volledige maandelijkse cashflow bedrag van 5 tot wel 15% in 60 maanden;
 • Maandelijks overzicht van uw rendement.

Contact.

Vragen? Stel ze gerust!

  Bijlage:

  Wat klanten zeggen.

  Wilmo wonen heeft de verhuur van mijn woning volledig uit handen genomen. Wegens emigratie was ik zoekende naar een betrouwbare partner wie mij hierin kon ontzorgen. Gezien het feit dat dit mijn eerste verhuur betrof kon ik expertise goed gebruiken. Deze werd dan ook op alle fronten geleverd.

  Alvorens ik op het vliegtuig stapte, heb ik aan Mike een sleutelbos en contactgegevens overhandigd en het verzoek gedaan om het hier in Nederland voor mij te regelen.

  Van het plaatsen van een nieuwe keuken, het nemen van de objectfoto’s, het organiseren van de advertenties, bezichtigingen en de verhuurovereenkomst tot aan het realiseren van een aanzienlijke vermeerdering van mijn cashflow door middel van belleggen.

  Kortom het was mij iedere cent waard, of eigenlijk alleen maar geld opgeleverd!

  N.T.R. de Hoogd, particuliere investeerder